فایل 96

دانلود مجاز فایلهای علمی و آموزشی و دانشجویی

تحقیق- ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 7   ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن    ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند که با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممکن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به کلی غیر قابل مصرف شود. سیب زمینی به علت دارا بودن آب زیاد، از فساد پذیری بالایی برخوردار است. برای جلوگیری از ضایعات این محصول، روش های مختلفی در روستاهای کشور ما اجراء می شود، بدون این که شناخت دقیقی از اصول علمی انبار داری آن داشته باشند. درشهرها برای نگه داری سیب زمینی از سردخانه های بالای صفر بهرها می گیرند، آن را در درجه حرارت معینی حدود ۴+ درجه سانتی گراد نگه داری می کنند، یا این که سیب زمینی را با استفاده از روش فیزیکی(حرارت دادن) و خشک کردن به پودر سیب زمینی تبدیل و بسته بندی می کنند، تا این که به مدت طولانی در انباره ...



لینک منبع :تحقیق- ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن

دانلود تحقیق ارزش غذایی سیب زمینی وروشهای نگهداری آن www.24doc.ir/.../دانلود-تحقیق-ارزش-غذایی-سیب-زمینی-وروشهای-نگهداری-آن‎Cachedدانلود تحقیق ارزش غذایی سیب زمینی وروشهای نگهداری آن ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/ ۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گ. ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن – سردخانه cold-storage.ir/ارزش-غذایی-سیب-رمینی-وروشهای-نگهداری-آ/‎Cachedارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند که با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممکن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به کلی غیر ... تحقیق ارزش غذایی سیب زمینی و روشهای نگهداری آن | guide guide.njsg.ir/guide/8522/html‎Cached21 ژانویه 2018 ... تحقیق درباره ارزش غذایی سیب زمینی و روشهای نگهداری آن. این محصول در قالب ورد ( WORD) و قابل ویرایش در 7 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه. تحقیق ارزش غذایی سیب زمینی و روشهای نگهداری آن | download9 download9.njsg.ir/download9/12336/html‎Cached17 ژانویه 2018 ... تحقیق درباره ارزش غذایی سیب زمینی و روشهای نگهداری آن. این محصول در قالب ورد ( WORD) و قابل ویرایش در 7 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه. سیب زمینی و ارزش غذایی آن - آفتاب www.aftabir.com/articles/view/.../سیب-زمینی-و-ارزش-غذایی-آن‎Cached Similar16 آگوست 2006 ... سیب زمینی و ارزش غذایی آن. ... دکتر ضیابری هم چنین از سال ۱۳۷۷تا۱۳۷۹ معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بوده و دارای آثار و تألیفات متعددی در زمینه‹‹ اصول بسته بندی مواد غذایی›› فن آوری روغن. فن آوری شیر و ... ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی. تحقیق ارزش غذایی سیب زمینی و روشهای نگهداری آن | fox fox.op9.ir/fox/8522/html‎Cached18 ژانویه 2018 ... تحقیق درباره ارزش غذایی سیب زمینی و روشهای نگهداری آن. این محصول در قالب ورد ( WORD) و قابل ویرایش در 7 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه. همه چیز درباره سیب زمینی و انواع آن - مردمان www.mardoman.net/diet/potato‎Cached Similarسیب زمینی بـا نـام عـلـمـی سـولانـوم تـوبــــروســــوم(solanum tuberosum) یک گـیـاه یـک سـالـه از خــــانـــواده(solanacea) میباشد. ... سیـب زمینی را آب، ۲۰ درصد آن را مواد جامد (عمدتا نشاسته) و ۰٫۵ درصد آن را سلولز تشکیل میدهد. ارزش تغذیه ای ۱۰۰ گرم سیب زمینی خام: 37_3 آب ۸۲ گرم. کالری ۷۰ کیلو کاری .... نحوه نگهداری سـیب زمینی:. خواص و جدول ارزش غذایی سیب زمینی - مجله سلامت www.majalesalamat.com/nutrition/foodbenefits/potato-benefits/‎Cached29 ژانویه 2018 ... اما زمانی که سیب زمینی را با این روش‌هایی که بیان کردیم آماده می‌کنید باید منتظر اضافه وزن، دیابت، بیماری‌های قلبی و سایر مشکلات نیز باشید. اگر بتوانید سیب زمینی را ... دانشمندان در موسسه تحقیقات غذایی بر این باورند که سیب زمینی حاوی مواد شیمیایی با نام kukoamines است که مرتبط با کاهش فشار خون است. سیب زمینی و ارزش غذایی آن نسخه متنی - کتابخانه دیجیتالی تبیان https://library.tebyan.net/a/Viewer/Switcher/75708/0‎Cachedدکتر ضیابری هم چنین از سال 1377تا1379 معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بوده و دارای آثار و تألیفات متعددی در زمینه‹‹ اصول بسته بندی مواد غذایی›› فن آوری روغن. فن آوری شیر و فرآورده های آن. ‹‹غذا، تندرستی، بیماری›› خواص درمانی زیتون، عسل درمانی و است. ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به ... سیب زمینی از کاشت تا برداشت - صراط نیوز www.seratnews.com/fa/news/.../سیب-زمینی-از-کاشت-تا-برداشت‎Cachedسیب زمینی از دانه های نشاسته محصور در یک پوشش سلولزی تشکیل شده است. از آنجایی که بدن انسان قادر به هضم سلولز نمیباشد. از این رو مصرف سیب زمینی خام، حتی اگر بطور کامل هم جویده شود از سراسر لوله گوارش بدون آنکه هضم گردد، خواهد گذشت. بنابراین مصرف سیب زمینی خام هیچگونه ارزش غذایی نخواهد داشت. اما اگر سیب زمینی ...
تاریخ ارسال: چهارشنبه 18 بهمن 1396 ساعت 01:59 | چاپ مطلب